Sanoma irtisanoo Aamulehden ja Satakunnan Kansan sopimuksen Lännen Median kanssa

Lännen Median yhteistoimituksessa työskentelee noin 30 toimittajaa, joista kymmenen on Aamulehden ja Satakunnan Kansan palveluksessa. JUSSI NUKARI / LEHTIKUVA

STT

Sanoma on irtisanonut Aamulehden ja Satakunnan Kansan sopimuksen maakuntalehtien yhteisen tuotantoyhtiön Lännen Median kanssa. Sopimuksen irtisanomisaika on yksi vuosi, kertoo Lännen Media muun muassa Kainuun Sanomien julkaisemassa uutisessa.

Lännen Median hallituksen puheenjohtaja Mikko Kallio kertoo uutisessa, että Sanoma ja Lännen Median muut osakkaat neuvottelevat jatkosta lähiaikoina.

Lehdet siirtyivät toukokuun alussa Alma Medialta Sanoman omistukseen. Lännen Media tuottaa uutissisältöä 11 maakuntalehdelle. Joukossa ei ole Sanoman omistamia lehtiä.

Lännen Median omistajia ovat TS-Yhtiöt , Kaleva , I-Mediat , KPK Yhtiöt, Hämeen Sanomat, SLP Kustannus sekä Marva Media . Sen yhteistoimituksessa työskentelee noin 30 toimittajaa, joista kymmenen on Aamulehden ja Satakunnan Kansan palveluksessa.

Sanoma on STT:n suurin omistaja.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut