Tehy, Super ja Erto: Avaintesin, Seuren ja YTHS:n sopimusaloille neuvottelutulos

Avaintesin, Seuren ja YTHS:n sopimusaloilla työehtosopimuksesta saavutettiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä neuvottelutulos, kertovat Tehy, Super ja Erto tiedotteessa.

Liittojen hallinnot käsittelevät neuvottelutulosta lähipäivinä.

Neuvottelut sopimusaloilla aloitettiin tammi–maaliskuussa. Tehy, Super ja Erto julistivat Avaintes-sopimusalalle ylityö- ja vuoronvaihtokiellon 10. kesäkuuta. Kielto päättyi tiistaina.

Tiedotteen mukaan osapuolet ovat saavuttaneet yhteisymmärryksen siitä, miten tulevaisuudessa toimitaan sote-alan kuntaomisteisten yhteisöjen työehdoista sopimisessa.

Tehy, Super ja Erto kuuluvat neuvottelujärjestö Sote ry:hyn. Se neuvottelee Avainta ry:n kanssa Avaintesin ja YTHS:n työehtosopimuksista. Tehy ja SuPer neuvottelevat lisäksi Seuren työehtosopimusta.

Avaintesin soveltamisala kattaa hallinto- ja toimistohenkilöstön, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä teknisen henkilöstön. Seureen kuuluu vuokrattavia työntekijöitä. YTHS:n alla työskentelee opiskelijaterveydenhuollossa työskenteleviä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut