Tuorejuusto tasapainottaa kirpeää raparperiä voitaikinaleivoksissa

Kyllästyttääkö raparperipiirakka jo? Kokeile välillä valmiista voitaikinasta tehtyjä leivoksia. Riikka Hurri

Valmiista voitaikinasta tehtävät leivokset ovat helppo tapa käyttää raparperia muuhun kuin piirakkaan. Tarvitset 500 grammaa valmista voitaikinaa, 200 grammaa maustamatonta tuorejuustoa, 0,75 desilitraa sokeria, ruokalusikallisen vaniljasokeria ja kolme raparperinvartta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty