Suomessa todettu viisi uutta koronavirustartuntaa, ei uusia koronakuolemia

Suomessa on todettu viisi uutta koronavirustartuntaa vuorokauden aikana, tiedotti Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) maanantaina. Tartuntoja on nyt yhteensä 7 340.

Sairaanhoitopiireistä eniten tartuntoja on todettu Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin Husin alueella, missä on kaikkiaan 5 365 tartuntaa.

Kaupungeista taas tartuntoja on eniten Helsingissä, kaikkiaan 2 758. Vantaalla on todettu 899 ja Espoossa 837 tartuntaa.

Koronavirukseen liittyviä uusia kuolemantapauksia ei ole nyt tullut THL:n tietoon.

Maanantaihin mennessä koronavirukseen liittyviä kuolemia oli raportoitu 328. Sairaalahoidossa oli kuusi potilasta, joista tehohoidossa oli yksi.

Koko Lapissa ei uusia koronatartuntoj a

Rovaniemellä Lapissa altistui samassa tartuntaketjussa parisen viikkoa sitten koronatartunnalle yli 200 ihmistä. Tuon ketjun altistuneista yhdelläkään ei ole todettu koronatartuntaa, kertoi Lapin keskussairaalan infektioylilääkäri Markku Broas STT:lle maanantaina.

Altistukset tapahtuivat tuolloin Poropolun päiväkodissa, aktiviteettipuisto Hoplopissa ja Puolustusvoimissa. Näiden kolmen kohteen karanteeni puretaan Broasin mukaan alkuviikolla.

– Lapissa ei ole tullut muuallakaan tietoon nyt uusia koronatartuntoja, Broas täydensi.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut