Keski-ikäinen nainen kuoli asuntopalossa Helsingissä

STT

Keski-ikäinen nainen on kuollut tulipalon yhteydessä Helsingissä. Pelastuslaitoksen mukaan lauttasaarelaisen kerrostalon toisessa kerroksessa syttyi tulipalo sunnuntain vastaisena yönä.

Asunto oli liekeissä palokunnan saapuessa paikalle. Päivystävä palomestari kuvailee, että kuusikerroksisen talon asunnon parvekkeelta näkyi isoja liekkejä ja makuuhuoneen ikkunasta tuli savua.

Pelastuslaitos kertoo, että savusukeltajat murtautuivat asuntoon ja löysivät asunnosta keski-ikäisen naisen. Päivystävä palomestari kertoo, että nainen oli löydettäessä eloton ja häntä yritettiin elvyttää tuloksetta.

Pelastuslaitokselta kerrotaan, että naapuri oli havahtunut savun hajuun. Päivystävä palomestarin mukaan vielä ei ole varmuutta siitä, oliko asunnossa toimivaa palovaroitinta.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen tulipalosta kello kahdelta aamuyöllä. Helsingin pelastuslaitoksen tviitin mukaan operaatiossa oli mukana myös Länsi-Uudenmaan pelastuslaitos.

Kerrostalosta yksi perhe on päivystävän palomestarin mukaan lähtenyt hotellimajoitukseen, muut ovat jääneet koteihinsa.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut