Miguel Männistö, 26, luottaa keittiössä enemmän makuaistiinsa kuin tarkkoihin mittoihin – Kokkina hän nauttii työstään mutta haaveilee myös patologin ammatista

Suola tuo oikein käytettynä ruoan maut esille, sanoo Miguel Männistö. Katja Juurikko

Kun kokki Miguel Männistö, 26, tekee ruokaa, hän ei tuijota raaka-aineiden tai mausteiden määriä pilkuntarkasti.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty