Amerikkalaismediat: Tv-kanavan turvamiehen epäillään ampuneen mielenosoittajan Denverissä

STT

Yksi ihminen on kuollut ampumisessa Yhdysvaltain Denverissä, kertovat amerikkalaismediat. CNN kertoi, että ampuminen tapahtui kahden vastakkaisen mielenosoituksen yhteydessä ja että epäilty ampuja on tapahtumia seuranneen tv-kanavan palkkaama turvamies.

Denverissä oli lauantaina koolla poliisia kannattava mielenosoitus ja sen vastaprotesti. Uhri oli mukana poliisia kannattavassa mielenosoituksessa, ja aluksi väitettiin, että ampuja olisi vasemmistolaisen Antifa-liikkeen kannattaja, kertoi uutissivusto The Hill.

Denverin poliisi tviittasi myöhemmin, että ampujalla ei näytä olleen mitään poliittisia motiiveja.

Kaupungin pormestari Michael B. Hancock varoitti, ettei kaupungissa siedetä väkivaltaisiksi muuttuvia mielenosoituksia.

– Poliittiset erimielisyydet tulee ratkaista vaaliuurnilla eikä kaduilla, ja me pidämme siitä kiinni myös tämän vaalikampanjoinnin aikana ja sen jälkeen. Pandemian aikana kehotamme ihmisiä pysymään kotona ja välttämään suuria ihmisjoukkoja, hän tviittasi .

Yhdysvaltojen kärjistyneessä poliittisessa ilmapiirissä väkivaltaisuudet eri poliittisten suuntaisten välillä ovat vaatineet ihmishenkiä viimeksi elokuussa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut