Näköislehti ilmestyy myös pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina – tätä kaikkea on luvassa

Läpivärjätyt sydänkynttilät ovat yksi suosituimmista Karoliinoista. Kai Skyttä

Pyhäinpäivän jälkeinen näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa sunnuntaina 1.11. Tässä muutama makupala sunnuntain tarjonnasta:

Kari Kanala miettii henkilöhaastattelussa kirkon tulevaisuutta. Juha Peurala

1. Tositv-sarjasta tuttu pappi Kari Kanala kannattaa naispappeutta ja samaa sukupuolta olevien parien vihkimistä. Kanalan mielestä naispappeus on parasta, mitä kirkossa on hänen elinaikanaan tapahtunut.

Burgerimiehen ensimmäinen matka suuntautui Amerikkaan. Se oli suositumpi kuin Euroopassa tehty tuotantokausi. MTV

2. Burgerimies Akseli Herlevi kuuluu korona-ajan menestyjiin. Hampurilainen maistuu kotiruokiin kyllästyneille etätyöläisille, joten Herlevi on pystynyt laajentamaan ruokaketjuaan.

19-vuotias Ismo Alanko vuonna 1980. Leena Frondelius

3. Ismo Alanko täyttää pian 60 vuotta. Kotikaupungissaan Joensuussa hän oli julkkis jo teini-iässä. Millaisen kuvan "orjapiiskuri" Alanko antaa itsestään varhaisissa haastatteluissa?

Riia Laitiselle kynttilöistä tuli ammatti. Kai Skyttä

4. Millainen on kynttiläihminen? Sen tietää Riia Laitinen, joka itse on kynttiläntekijä jo toisessa polvessa. Hänen elämässään kynttilät eivät kuulu vain juhlaan.

Matti Heikkonen teki yllätyslöydön. Marko Kauko

5. Metallinpaljastus on vähän kuin aarteenetsintää. Harva tekee suurlöytöjä, mutta Matti Heikkonen teki huikean muinaislöydön aivan toimittajan silmien edessä.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut