Junaliikenteen pysäyttänyt sähköratavaurio Oulun ja Kemin välillä saadaan arvion mukaan korjattua aamuyöllä, Jyväskylän ja Jämsän välinen vaurio on korjattu

Raideliikennettä on tänään häirinnyt kaksi sähköratavauriota. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Oulun ja Kemin välisen junaliikenteen pysäyttänyt sähköratavaurio saadaan korjattua arviolta neljältä aamuyöstä, rataliikennekeskus tiedottaa. Liikenne on keskeytettynä Simossa havaitun sähköratavaurion vuoksi, ja henkilöjunia korvataan linja-autoilla. Yöjunat odottavat radan aukeamista.

Junaliikenteen Jyväskylän ja Jämsän välillä pysäyttänyt sähköratavaurio saatiin korjattua aiemmin illalla. Junaliikenne rataosuudella oli poikki iltapäivästä alkaen ja henkilöjunat oli korvattu linja-autoilla.

Molempien vaurioiden taustalla on ilmeisesti kova tuuli, rataliikennekeskuksesta kerrottiin STT:lle illalla. Oulu–Kemi-välillä ajolangalle on kaatunut puu, Jämsä–Jyväskylä-välillä puolestaan oli rikkoutunut ripustimia.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut