Venäläismedia: Koronarokotetta kehittänyt maailmankuulu venäläisbiologi putosi 14. kerroksesta ja kuoli

Maailmankuulu venäläisbiologi Aleksandr Kaganskyi on kuollut, kertoo venäläismedia Interfax. 45-vuotias tutkija oli tippunut Pietarissa sijaitsevan kerrostalon 14. kerroksesta, ja hänet löydettiin talon pihalta vain alusvaatteet yllään. Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Iltalehti.

Paikallisten medioiden mukaan Kaganskyi oli ollut tapaamassa ystäväänsä, kun miesten välille oli tullut kinaa. Riidan päätteeksi tutkija oli tippunut ikkunasta. Kaganskyin ystävä puolestaan väittää Kaganskyin tehneen itsemurhan. Venäläismedioiden mukaan hänen ruumiistaan olisi löydetty putoamisen aiheuttamien vammojen lisäksi jälkiä teräaseen iskuista.

Tutkija oli kuluvan vuoden aikana ollut mukana muun muassa kehittämässä koronarokotetta eri laboratorioissa. Uransa aikana tunnettu tutkija oli ollut mukana eri maissa tehdyissä tutkimuksissa, joissa etsittiin parannuskeinoa esimerkiksi syöpään.

Putoamistapaus ei ole IL:n mukaan Venäjällä ainutlaatuinen. Tämän vuoden aikana maassa ja naapurivaltio Ukrainassa 14 koronapotilasta on hypännyt ikkunasta, ja keväällä ainakin kolme koronapotilaita hoitanutta lääkäriä kuoli oudosti pudottuaan samalla tavalla.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut