STM ja VM: Valtakunnallisen etätyösuosituksen voimassaoloa on syytä jatkaa

Valtioneuvosto antoi lokakuun lopulla toistaiseksi voimassa olevan valtakunnallisen etätyösuosituksen. Teemu Salonen / LEHTIKUVA

STT

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) ja valtiovarainministeriö (VM) arvioivat, että valtakunnallisen etätyösuosituksen voimassaoloa on syytä jatkaa nykysisältöisenä.

Ministeriöiden mukaan epidemiologinen tilanne on Suomessa edelleen hyvin vakava ja tartunnat leviävät väestössä koko maassa. Epidemiatilanne on ministeriöiden mukaan vaikeutunut olennaisesti sekä alueilla että valtakunnallisesti lokakuun puolivälistä alkaen.

– Valtakunnallisella etätyösuosituksella voidaan tukea epidemian leviämisen hillintää, ministeriöt kirjoittavat yhteisessä tiedotteessaan.

Valtioneuvosto antoi lokakuun lopulla toistaiseksi voimassa olevan valtakunnallisen etätyösuosituksen. Ministeriöiden tuli arvioida suosituksen voimassaolon perusteita vuoden loppuun mennessä.

Perusteita voimassaolon jatkamiseksi tarkastellaan ministeriöiden mukaan uudelleen ensi kesäkuun loppuun mennessä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut