Pääministeri Marinin valtiosihteeri Mikko Koskinen jättää tehtävänsä – taustalla perhesyyt: "Päätös oli äärimmäisen vaikea, mutta se on minulle ja perheelleni oikea"

Koskinen kertoo, että heidän perheeseensä syntyi helmikuussa poika, jonka ensimmäisistä kuukausista hän vietti suurimman osan töissä. Lisäksi hän sanoo nähneensä alakouluikäisiä lapsiaan liian vähän. HANNA MATIKAINEN / LEHTIKUVA

STT

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) valtiosihteeri Mikko Koskinen jättää tehtävänsä perhesyiden takia. Hän kertoo asiasta Facebookissa.

Koskinen sanoo tehneensä päätöksen vaikean pohdinnan jälkeen. Hän kertoo, että viimeiset vuodet ovat olleet työuransa mielenkiintoisinta aikaa.

Koskinen kertoo, että heidän perheeseensä syntyi helmikuussa poika, jonka ensimmäisistä kuukausista hän vietti suurimman osan töissä. Lisäksi hän sanoo nähneensä alakouluikäisiä lapsiaan liian vähän.

– Tulin siihen tulokseen, että lapset tarvitsevat isäänsä ja isä lapsiaan enemmän kuin mikä on mahdollista tänä korona-aikana valtiosihteerin tehtävässä. Päätös oli äärimmäisen vaikea, mutta se on minulle ja perheelleni oikea, hän kirjoittaa.

Koskinen on ollut syksystä lähtien vanhempainvapaalla.

– Hengähdän nyt hetkisen ja katson sitten, mistä löytyy se seuraava työ, joka on tekijäänsä vailla, Koskinen sanoo.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut