Seksilelujen kauppa räjähti kasvuun koronapandemian myötä

STT–AFP

Seksilelujen myynti on kasvanut räjähdysmäisesti koronaviruspandemian aikana. Saksalainen Wow -seksilelutehdas kertoi myynnin kasvaneen kolminkertaiseksi, ja ruotsalainen Lelo puolestaan kertoi myyneensä viime vuonna kymmenen prosenttia edellisvuotta enemmän, vaikka kaikki sen kaupat olivat kiinni valtaosan vuotta.

Statista-yhtiö tutkimuksen mukaan seksilelujen maailmanlaajuisten markkinoiden arvo lähes tuplaantuu vuoteen 2026 mennessä liki 53 miljardiin dollariin.

– Jokin vain naksahti päässäni. Tiesin, että nyt on oikea aika: käsitin, että edessämme on hullu ajanjakso, jonka aikana joudun eristyksiin kaikista sosiaalisista kontakteistani ja rakkauselämästäni, perusteli Sofia-nimeä käyttänyt 29-vuotias sinkkunainen seksileluhankintojaan.

Seksilelut ovat myös kehittyneet entistä monipuolisemmiksi: Esimerkiksi hollantilaisen Biird -yhtiön härpäkettä voi käyttää myös yöpöydän lukuvalona.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut