Aktia Pankki aloittaa yt-neuvottelut – mahdolliset irtisanomiset ja osa-aikaistamiset koskevat enintään sataa työntekijää

Yt-neuvotteluilla tavoitellaan noin 2,5 miljoonan euron vuotuisia säästöjä ensi vuodesta alkaen. MESUT TURAN / LEHTIKUVA

STT

Aktia Pankki aloittaa yt-neuvottelut ensi kuussa.

Aktia kertoo neuvottelevansa muutoksista työtehtäviin ja toimenkuviin. Mahdolliset irtisanomiset ja osa-aikaistamiset koskevat enintään sataa työntekijää. Suunniteltujen toimenpiteiden arvioidaan alustavasti johtavan noin 2,5 miljoonan euron vuotuisiin säästöihin vuodesta 2022 alkaen.

Neuvottelut koskevat COO-organisaation Business Operations -yksikköä, Development & Data -organisaatiota sekä henkilöasiakasliiketoiminta-aluetta, pois lukien Customer Service- ja Private Banking -yksiköt.

Pankki kertoo tiedotteessa jatkavansa strategiansa mukaista palvelumallin kehittämistä sekä toimintojensa yhdenmukaistamista ja automatisointia.

– Toiminnan tehokkuus on yksi kasvustrategiamme prioriteeteista. Tämä edellyttää, että tarkastelemme toimintaamme ja etsimme keinoja, joilla voimme varmistaa kilpailukykymme nyt ja jatkossa, sanoo Aktian toimitusjohtaja Mikko Ayub tiedotteessa.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut