Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hollolan liikenneonnettomuudessa ei kuolonuhreja, varusmiehiä vietiin tarkastettavaksi sairaalaan

Pelastuslaitoksen mukaan Hollolan liikenneonnettomuudessa ei ole kuollut kukaan. Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin Juha Lahtisen mukaan onnettomuudessa oli osallisena seitsemän ihmistä ja useita autoja. Poliisi tiedottaa, että osallisina olleita on viety tarkastettavaksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan.

– Linja-autossa oli pelkästään kuljettaja eli ei ollut matkustajia kyydissä, sanoo Lahtinen.

Onnettomuudessa oli mukana linja-auton lisäksi täysperävaunurekka, kaksi Puolustusvoimien maastokuorma-autoa ja kaksi henkilöautoa. Lahtisen mukaan Puolustusvoimien maastokuorma-auto ajautui pellolle, mutta kaikki ajoneuvot pysyivät pyörillään.

Onnettomuuspaikka on Tampereentien ja Kastarintien risteyksessä valtatiellä 12.

Puolustusvoimat tiedotti, että neljä varusmiestä vietiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan tarkastettavaksi. He olivat kävelleet itse pois ajoneuvoista.

Poliisi tutkii turman syytä

Poliisi kertoo tutkivansa onnettomuuden syytä. Poliisin mukaan tapahtumien kulusta tiedetään toistaiseksi se, että kaksi Tampereen suunnalta tullutta Puolustusvoimien ajoneuvoa törmäsi bussiin, kun se lähti pysäkiltä liikkeelle. Lisäksi kaksi henkilöautoa kolaroivat keskenään.

Pelastuslaitoksen mukaan valtatie 12 oli aamupäivällä jo osittain avattu liikenteelle. Lahtisen arvion mukaan liikenne oli palautumassa normaaliksi puolenpäivän aikaan. Poliisi kuitenkin kehottaa välttämään Sairakkalan ja Tenhiälän välistä liikenneosuutta mahdollisuuksien mukaan.

Tieliikennekeskus kertoi sittemmin, että liikenneonnettomuuden aiheuttama valtatie 12:n sulku on ohi ja tie on avattu liikenteelle.