16-vuotiasta poikaa epäillään taposta Helsingin päärautatieaseman puukotuksessa, muut nuoret vapautettu

Poliisi on kertonut, että puukotukseen johtanut tilanne oli saanut alkunsa suukovusta Helsingin päärautatieaseman ratapihalla. VESA MOILANEN / LEHTIKUVA

Maria Rosvall / STT

Helsingin päärautatieasemalla tapahtuneesta puukotuksesta epäillään 16-vuotiasta poikaa, poliisi tiedotti keskiviikkona. Poikaa epäillään taposta.

Poliisin mukaan muut tapahtuneen vuoksi kiinniotetut nuoret on vapautettu. Yhtä heistä epäillään pahoinpitelystä.

Poliisi sai puoli yhdeksältä maanantai-iltana hätäkeskuksesta tehtävän, jonka mukaan päärautatieasemalla oli ollut noin kymmenen, pääosin ulkomaalaistaustaisen henkilön välinen tappelu. Sen yhteydessä 24-vuotiasta uhria puukotettiin kuolettavasti.

Samana iltana poliisi otti Malmilta kiinni kuusi nuorta, joiden epäiltiin liittyvän puukotukseen. Yksi tapahtumapaikalla ollut nuori jäi kuitenkin tuolloin tavoittamattomiin.

– Saimme tiistaina kiinni 16-vuotiaan pojan, jota nyt epäillään ainoana taposta, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio sanoi poliisin tiedotteessa.

Poliisi on kertonut, että tilanne oli saanut alkunsa suukovusta ratapihalla. Sieltä kolmen ulkomaalaistaustaisen henkilön seurue oli kävellyt junaraiteita kohti, kun toinen, isompi seurue lyöttäytyi paikalle. Alikulun kohdalla raiteiden liepeillä tilanne oli äitynyt tappeluksi. Puukotuksen uhri oli osa kolmen hengen seuruetta.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut