Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pallo lensi hurjalla vauhdilla katsomoon, fani teki elämänsä kopin, jäätelö toisessa kädessä – katso selostajatkin villinnyt video

Pesäpallokauden alun vielä odottaessa voi hehkuttaa vaikka amerikkalaisten kovasti rakastamaa baseballia. Vaikka pelistä itsestään ei innostuisi, katsomossa istuneen fanin koppia voi kuitenkin ihastella.

Baseball-fani oli sunnuntaina katsomassa Philadelphia Philliesin ja New York Metsin välistä ottelua. Katsojan "rauha" järkkyi siinä vaiheessa, kun Metsin pelaajan lyönti lähti rajusti vasemmalle. Phillies-fani nousi penkistä ylös ja nappasi kylmänviileästi rajulla vauhdilla tulleen pallon paljaaseen käteensä. Ja mikä tyylikkäintä, miehen toisessa kädessä ollut jäätelö säilyi täysin kunnossa.

Selostajien mukaan lyönnillä oli vauhtia 97 mailia tunnissa, eli pallo tuli noin 156 kilometrin tuntivauhdilla. Kopista innostunut selostaja oli jo valmis tarjoamaan fanille jonkin sortin sopimusta.