Attendon hoivakoti Villa Pentby siirtyy Raaseporin kaupungin vastuulle

Hoivapalveluja tuottava Attendo ja Raaseporin kaupunki ovat sopineet hoivakoti Villa Pentbyn siirtymisestä kaupungin vastuulle. Timo Jaakonaho / LEHTIKUVA

STT

Hoivapalveluja tuottava Attendo ja Raaseporin kaupunki ovat sopineet hoivakoti Villa Pentbyn siirtymisestä kaupungin vastuulle. Siirto astuu voimaan 24. toukokuuta, kertoo Attendo tiedotteessa.

Asukkaat voivat jäädä asumaan hoivakotiin, ja kaikille työntekijöille on tarjottu työpaikkaa kaupungin palveluksessa.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto (avi) antoi Attendolle maaliskuussa määräyksen lisätä henkilökuntaa Villa Pentbyn hoivakodissa. Attendon mukaan koulutetun hoivahenkilöstön saatavuus alueella on jo pitkään ollut haastavaa. Kaupungilla on sen mukaan yksittäistä toimijaa paremmat mahdollisuudet järjestää alueensa hoivakoteihin tarvittava määrä henkilökuntaa.

Raasepori vuokraa Villa Pentbyn kiinteistön Attendolta vähintään viideksi vuodeksi. Kaupungin sosiaali- ja terveyslautakunta sekä tekninen lautakunta hyväksyivät päätöksen tiistaina.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut