Yhdysvaltain on määrä keskustella kansainvälisen matkustamisen jatkamisesta muun muassa EU:n kanssa

Yhdysvaltain on määrä keskustella Kanadan, Meksikon, Euroopan unionin ja Britannian kanssa kansainvälisen matkustamisen jatkamisesta pandemian hellittäessä. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Yhdysvallat on höllentänyt matkustusvaroituksiaan kymmenien maiden osalta. Joukossa on useita EU-maita sekä olympiaisäntä Japani.

Esimerkiksi Kanadaan, Meksikoon, Ranskaan ja Saksaan matkustamista suositellaan harkitsemaan uudelleen, mutta ei enää välttämään kokonaan. Pandemiaa edeltäneelle tasolle matkustusvaroitukset palasivat muun muassa Maltan, Etelä-Korean ja Senegalin osalta.

Yhdysvaltain on myös määrä keskustella Kanadan, Meksikon, Euroopan unionin ja Britannian kanssa kansainvälisen matkustamisen jatkamisesta pandemian hellittäessä. Asiasta kertoi tiistaina Yhdysvaltain hallinnon virkamies.

Hän painottaa, ettei matkailua olla avaamassa heti, vaan työryhmien toivotaan auttavan tien näyttämisessä tähän pääsemiseksi.

Yhdysvaltain tautivirasto CDC on suositellut yhdysvaltalaisille matkustamista vasta, kun heidät on täysin rokotettu.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut