Sup-lautailua, kalastusta ja historiaa – Näköislehti tarjoaa kiinnostavaa luettavaa jokaisena päivänä läpi juhannuksen

Satoi tai paistoi, lukemisesta ei juhannuksena tule puutetta! Näköislehti ilmestyy läpi juhannuksen jokaisena päivänä verkossa ja sovelluksessa. Tässä jo viisi vihjettä juhannuksen lukupaketeista:

1. Sup-lautailu on monipuolinen laji. Laudalla saa halutessaan kovan treenin, mutta se sopii myös rauhalliseen menoon. Neuvomme, kuinka pääset harrastuksessa alkuun.

2. Juhannus on Suomenlahdella lohenpyynnin aikaa. Lähdimme katsomaan, millaisen juhannuslohen jo neljänkymmenen vuoden ajan merellä kalastellut Juha Metsäranta tällä kertaa saa.

3. Tasan 80 vuotta sitten juhannuksena eivät tunnelmat Suomessa olleet valoisat. Saksa oli pari päivää aiemmin julistanut Neuvostoliitolle sodan, ja toisena juhannuspäivänä Neuvostoliitto pommitti Suomea etelästä pohjoiseen. Jatkosota oli alkanut.

4. Pitkälle jalostettujen koirien perinnölliset terveysongelmat puhuttavat. Mopsit ovat suloisia, mutta entä jos sairaita pentuja on liian paljon? Haastattelussa entinen mopsien kasvattaja, jonka luopui rodusta sen terveysongelmien vuoksi.

5. Ilkka Nygrén, 35, kokee kaiken voimakkaasti. Nuorempana hän kärsi ominaisuudestaan. Kun syyksi selvisi autismin kirjo, Nygrén oppi näkemään erilaisuutensa vahvuutena.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut