Hotelli Hiittenharjun tulipalo on sammutettu – paloalue vaatii vielä seurantaa, lähialueella on kuivaa metsää

Hotellin päärakennus tuhoutui palossa täysin. TOMI GLAD / LEHTIKUVA

Emmi Tilvis / STT

Hotelli Hiittenharjun tulipalon jälkivartiointi jatkui koko keskiviikon ja torstain välisen yön Harjavallassa Satakunnassa, kertoo pelastuslaitos.

Päivystävän palomestarin Jari Enon mukaan palo on sammutettu kokonaan, mutta tilanteen seuranta jatkuu torstaina. Massiivinen palanut rakennusmassa vaatii vielä seurantaa.

Hotellin lähialue on kuivaa metsikköä, jonne palo levisi kertaalleen tulipalon ollessa käynnissä. Maasto saatiin kuitenkin sammutettua.

Hotellin päärakennus tuhoutui palossa kokonaan, mutta hotellin erilliset majoitusrakennukset ja läheinen huoltoasema pystyttiin suojaamaan.

Enon mukaan palon syttymissyyn selvitys on käynnissä ja poliisin tutkimukset jatkuvat torstain aikana.

Tulipalo syttyi keskiviikkoiltana. Pelastuslaitos sai ilmoituksen suuresta tulipalosta hieman kuuden jälkeen illalla. Alueella varoitettiin terveydelle haitallisesta savusta ja ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ilmanvaihto.

Aiheeseen liittyvää

  1. Harjavallassa hotelli Hiittenharjun päärakennus on tuhoutunut tulipalossa – alueella ei enää varoiteta terveydelle haitallisesta savusta
    14.7.2021 21:31

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut