Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähes seitsemänkymppinen mies vangittiin epäiltynä vuonna 1994 kadonneen turkulaismiehen murhasta

Lähes 70-vuotiasta miestä epäillään vuonna 1994 kadonneen turkulaismiehen murhasta. Vuonna 1953 syntynyt mies vangittiin tiistaina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa todennäköisin syin murhasta epäiltynä.

Poliisi tiedotti aiemmin tiistaina ottaneensa miehen kiinni ja epäilevänsä tätä murhasta.

Turussa tapahtunutta katoamista tutkitaan murhana, sillä esitutkinnan perusteella on epätodennäköistä, että henkilö olisi kadonnut omasta tahdostaan, kertoi keskusrikospoliisi (KRP) aiemmin.

Turkulaismies katosi elokuun 3. päivänä 1994. Viimeinen varma havainto hänestä on tehty katoamispäivänä Turun keskustassa Eerikinkatu 20:ssä noin puolenpäivän aikaan. Tuolloin hän lähti pois kotoaan.

KRP tiedotti viikko sitten siirtäneensä tapauksen uudelleen aktiivitutkintaan.

Vaikka katoamisesta on kulunut jo noin 27 vuotta, poliisi pyytää yhteydenottoja ihmisiltä, joilla on tietoja tai havaintoja katoamisesta.

Tiedot voi kertoa puhelimitse numeroon 050 456 4903 tai sähköpostilla osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi. Vaikka tiedot olisi aikoinaan ilmoitettu poliisille, KRP pyytää ilmoittamaan ne uudestaan.