Lukijat kuvailevat ensimmäisiä pikaruokakokemuksiaan – "Sämpylä kuin makea pulla ja pihvi sitkeä pakaste"

Suomessa on syöty pitsoja vuosikymmenten ajan. Timo Huttunen

Suomessa on nautittu pitsasta ja hampurilaisista jo ainakin 1950-luvulta lähtien. Kebab-ravintolat taas rantautuivat maahan 1980-luvulla.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin