Koronavirukselle altistunut presidentti Niinistö välttää kontakteja viikonlopun ajan

Niinistö altistui koronavirukselle Malmön kansainvälisessä holokaustifoorumissa keskiviikkona. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

Iiro-Matti Nieminen / STT

Koronavirukselle altistunut presidentti Sauli Niinistö välttää kontakteja viikonlopun yli, ja tilannetta katsotaan ensi viikon alussa, kerrotaan presidentin kansliasta STT:lle.

Niinistö altistui koronavirukselle Malmön kansainvälisessä holokaustifoorumissa keskiviikkona, kun hän keskusteli Latvian presidentin Egils Levitsin kanssa aamiaisella. Presidentti Levits todettiin myöhemmin koronapositiiviseksi.

Presidentin kanslia tiedotti Niinistön korona-altistumisesta torstaina. Kanslia kertoi tuolloin, että Niinistö jää omaehtoiseen karanteeniin varmuuden vuoksi ja hänet testataan koronaviruksen varalta.

Viron presidentin Alar Karisin ensivierailu Suomeen peruuntui Niinistön korona-altistumisen vuoksi. Presidenttien oli määrä tavata torstaina Helsingissä.

Presidentin kansliasta kerrottiin torstaina STT:lle, että uusi vierailuajankohta pyritään sopimaan niin pian kuin mahdollista.

Niinistö on saanut kaksi annosta koronarokotetta.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut