Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Alaikäinen poika pakotettiin henkilöauton kyytiin aseella uhaten ja ryöstettiin Helsingissä – poliisi kaipaa vinkkejä epäillyistä

Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii epäiltyä törkeää vapaudenriistoa ja törkeää ryöstöä. Epäillyt pakottivat 15-vuotiaan pojan henkilöauton kyytiin aseella uhaten ja varastivat häneltä omaisuutta Helsingin Itäkeskuksessa maanantaina 20. syyskuuta. Poliisi tutkii tapausta epäiltynä vapaudenriistona ja törkeänä ryöstönä. Henkilöauton kyydissä oli tekoaikaan kolme epäiltyä.

Poliisi kaipaa apua kolmen epäillyn tunnistamiseksi.

Ensimmäinen epäilty on noin 16–18-vuotias. Hän on hoikka ja noin 185–195 senttimetriä pitkä. Iho on tumma, ja hänellä oli tekohetkellä pieni parta sekä vähän viiksiä. Hiukset olivat lyhyet, tummat ja kiharat. Yllään hänellä oli harmaat Nike-merkkiset verkkarihousut, mustat tai valkoiset kengät ja takki, jossa oli mustaa, violettia, tummanvihreää ja tummansinistä.

Toinen epäilty on noin 16–17-vuotias. Hän on pituudeltaan noin 175-senttinen. Poliisin saamien tietojen mukaan hän on mahdollisesti kurdi- tai arabitaustainen. Hiukset olivat mustat ja kiharat ja ulottuivat silmien kohdalle. Silmienväri on sininen. Tekohetkellä hän oli pukeutunut mustiin vaatteisiin, valkoisiin Niken kenkiin ja päässä oli huppu tai pipo.

Kolmas epäilty on myös noin 16–17-vuotias. Hän on ruumiinrakenteeltaan roteva ja noin 180–185 senttimetriä pitkä. Iho on tummahko ja silmät tummat. Hän oli pukeutunut mustiin housuihin, mustaan takkiin ja mustaan pipoon.

Tiedot epäillyistä ja autosta pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi tai nuorisoryhmän päivystyspuhelimeen 0295 471 200 (ma–su klo 8–16). Poliisi kiittää yleisöä avusta jo etukäteen.

Juttua korjattu kello 14.52: Poliisin alunperin ilmoittama päivystyspuhelimen puhelinnumero oli väärä; juttuun korjattu oikea.