Ruoan haju voi aiheuttaa selittämättömiä inhoreaktioita – aistiprofessori Mari Sandell: "Tunteen voi laukaista ruoka, jota ei ole edes syönyt"
Hajuaistin herkkyydessä on ihmisten välillä suuria eroja. Hajumuistot vaikuttavat siihen, mitä panemme suuhumme.
Hajuaistilla on suurempi merkitys ruokavalioomme kuin luulemmekaan.
Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa
Veneilykaudella sattuu ja tapahtuu - lue vahinkotarkastajan vinkit turvalliseen veneilyyn
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu