Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääministeri Marinin juhliminen noteerattiin maailmallakin – yökerhon hämyssä napatut kuvat kiinnostivat Britanniassa asti

Pääministeri Sanna Marinin (sd.) kohutut baarijuhlat lauantain ja sunnuntain välisenä yönä noteerattiin myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Brittiläinen Daily Mail kuvailee, miten "hohdokas" pääministeri vaikutti suhtautuvan rennosti uuteen koronamuunnokseen ja juhli tanssien Helsingin yössä aamuneljään asti. Daily Mailin nettisivuille oli nostettu pitkän artikkelin lisäksi Seiskan julkaisemat kuvat yökerhosta.

Vahvan viihdeosion lisäksi brittijulkaisu muistutti asiallisesti myös siitä, että koronaluvut Suomessa ovat olleet pandemian aikana muuhun Eurooppaan verrattuna varsin maltilliset.

Marin pääsi illanvietollaan esille myös Ruotsissa, jossa Aftonbladet ihmetteli sitä, miten pääministeri jatkoi juhlimista ministerikollegansa positiivisesta koronatestituloksesta huolimatta.

Marinin toimet eivät jääneet huomaamatta Virossakaan, jossa Öhtuleht kirjoitti pääministerin illan ja yön vietosta.