"Tarvitaanko meitä baarimestareita enää?" Kokeile itse näitä tekoälyn kehittämiä drinkkejä

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Shaker-lehdessä 4/21.

Ravintoloitsija Jussi Viljalan kanta-asiakkaisiin joensuulaisessa Another Doggyssa kuuluu Itä-Suomen yliopiston professori Matti Tedre. Kaksikon kohtaamisissa syntyi idea: voisiko tekoälyä käyttää cocktailien luomiseen?

Mainos: Uusimaa

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi