Kokoa uudenvuoden juhlalautanen rennolla otteella – pähkinäleipä ja bataatti-avokadokiekot hemmottelevat makunystyröitä, nappaa reseptit tästä
Ota tuleva vuosi vastaan yhdistelemällä suolaista ja makeaa. Itse tehty viikunahillo on oiva lisuke erilaisille juustoille.
Vuodenvaihteen juhlalautanen syntyy omien makumieltymystesi mukaan. Sen pohjana toimivat esimerkiksi valitsemasi juustot, leikkeleet ja hedelmät. Juustoiksi kannattaa valita pehmeitä, kermaisia ja kovia, jotta saat vaihtelua.
Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa
Veneilykaudella sattuu ja tapahtuu - lue vahinkotarkastajan vinkit turvalliseen veneilyyn
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.
Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk
Digitilauksen sisältö
- Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti ja digiliitteet
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu