Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Auton tankkaajaa uhattiin teräaseella Joensuussa

Auton kyydissä ollut matkustaja soitti tapahtuneesta hätäkeskukseen.

Teräaseella aseistautunut nainen uhkasi tankkaamassa ollutta autoilijaa Joensuussa sunnuntaina, kertoo Itä-Suomen poliisi. Uhkailu tapahtui Suvantokadun kylmäaseman pihassa puolilta päivin.

Poliisin mukaan autoilijan tankatessa autoaan paikalle tuli nainen, jolla oli teräase kädessä. Nainen uhkasi tankkaajaa lyömisellä. Auton kyydissä ollut matkustaja soitti tapahtumasta hätäkeskukseen.

Poliisi kertoo naisen poistuneen paikalta jalkaisin Koulukatua pitkin ja kääntyneen edelleen Kalastajankadulle kohti Tiedepuistoa.

Poliisi kaipaa naisesta havaintoja. Tämä on poliisin mukaan noin 165 senttimetriä pitkä, tummahiuksinen ja hoikka. Naisella oli huppu päässä ja hän oli pukeutunut vaaleisiin kenkiin ja mustaan takkiin.

Mahdollisista havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 029 541 5232 tai arkisin avoinna olevaan poliisipäivystykseen 029 541 5320.