Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajaksi valittiin Ville Blåfield

Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajaksi on valittu viestintäkonsultti ja tietokirjailija Ville Blåfield.

Messuilta kerrotaan, että uuden ohjelmajohtajan on määrä tuoda tapahtumaan uudenlaista näkökulmaa, jossa yhteiskunnallisilla keskusteluilla ja moniäänisyydellä on oma paikkansa.

Blåfield työskentelee parhaillaan viestintätoimisto Milttonilla . Milttonilta kerrotaan, että Blåfield jatkaa yhä yhtiön palveluksessa ja työskentelee pari kuukautta vuodessa Kirjamessuille.

Blåfield on tehnyt aiemmin pitkän uran journalistina Ilta-Sanomissa, Suomen Kuvalehdessä, Seurassa ja Helsingin Sanomissa. Lisäksi Blåfield on julkaissut neljä tietokirjaa, joissa hän on käsitellyt julkisuutta, politiikkaa, suomalaista saunakulttuuria ja sivistystyön historiaa.

Helsingin Kirjamessut järjestetään seuraavan kerran lokakuussa.

---

Juttua on korjattu klo 10.24: Juttuun korjattu tieto Blåfieldin työsuhteesta: hän jatkaa yhä Milttonilla ja työskentelee osan aikaa Kirjamessuille. Jutussa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että Blåfield siirtyy uuteen tehtäväänsä viestintätoimisto Milttonilta. Virhe korjattu myös kuvatekstistä.