Eurojackpotin potti ampaisee noin 44 miljoonaan euroon – Suomeen osui kaksi lähes 700 000 euron voittoa

Eurojackpotin kierroksen 7/2022 oikea rivi on 5, 10, 25, 29 ja 32. Tähtinumerot ovat 4 ja 7. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla potissa on tarjolla noin 44 miljoonaa euroa.

Suomesta löytyi kaksi kappaletta 5+1-tuloksia, joilla molemmilla voitti 695 392,80 euroa. Toinen voitoista oli pelattu Kotkan Prismassa. Onnekas voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Toinen 5+1-tulos osui kymmenen hengen myyntipaikkaporukalle, joka oli pelattu Lapualla Välilän Grilli-Kioskilla. Jokaiselle porukan jäsenelle lähtee alavoittoineen 69 540,68 euron potti.

Suomeen osuneiden voittojen lisäksi Slovakiassa oli pelattu yksi 5+1-tulos.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 4 9 8 3 7 6 3. Kierroksella löytyi kaksi 6 oikein -tulosta, jotka molemmat oli pelattu tuplattuna. Voittorivin viimeisen numeron osuessa kohdalleen voitto-osuudet nousivat 40 000 euroon.

Toinen voitoista meni helsinkiläiselle nettipelaajalle ja toinen kymmenen osuuden valmisporukkapelille. Nämä osuudet oli pelattu Nurmijärven Punamullantien R-Kioskilla, Espoon K-Market Iivisniemessä, Hämeenlinnan Prismassa, Helsingin Töölön Nervanderinkadun R-kioskilla, Espoon Entressen Pelaamossa, Helsingin Kasarmintorin S-marketissa, Mäntsälän Citymarketissa, Helsingin Ullanlinnan Tehtaankadun R-kioskilla, Espoon Lähderannan S-marketissa ja Seinäjoen Minimanissa. Jokaiselle porukan jäsenelle lähtee 4000 euron voitto.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on Riika 29. Lomatonneja lähti jakoon kymmenen kappaletta.

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut