Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eurojackpotin potti ampaisee noin 44 miljoonaan euroon – Suomeen osui kaksi lähes 700 000 euron voittoa

Eurojackpotin kierroksen 7/2022 oikea rivi on 5, 10, 25, 29 ja 32. Tähtinumerot ovat 4 ja 7. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla potissa on tarjolla noin 44 miljoonaa euroa.

Suomesta löytyi kaksi kappaletta 5+1-tuloksia, joilla molemmilla voitti 695 392,80 euroa. Toinen voitoista oli pelattu Kotkan Prismassa. Onnekas voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten hänen tulee lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä.

Toinen 5+1-tulos osui kymmenen hengen myyntipaikkaporukalle, joka oli pelattu Lapualla Välilän Grilli-Kioskilla. Jokaiselle porukan jäsenelle lähtee alavoittoineen 69 540,68 euron potti.

Suomeen osuneiden voittojen lisäksi Slovakiassa oli pelattu yksi 5+1-tulos.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 4 9 8 3 7 6 3. Kierroksella löytyi kaksi 6 oikein -tulosta, jotka molemmat oli pelattu tuplattuna. Voittorivin viimeisen numeron osuessa kohdalleen voitto-osuudet nousivat 40 000 euroon.

Toinen voitoista meni helsinkiläiselle nettipelaajalle ja toinen kymmenen osuuden valmisporukkapelille. Nämä osuudet oli pelattu Nurmijärven Punamullantien R-Kioskilla, Espoon K-Market Iivisniemessä, Hämeenlinnan Prismassa, Helsingin Töölön Nervanderinkadun R-kioskilla, Espoon Entressen Pelaamossa, Helsingin Kasarmintorin S-marketissa, Mäntsälän Citymarketissa, Helsingin Ullanlinnan Tehtaankadun R-kioskilla, Espoon Lähderannan S-marketissa ja Seinäjoen Minimanissa. Jokaiselle porukan jäsenelle lähtee 4000 euron voitto.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on Riika 29. Lomatonneja lähti jakoon kymmenen kappaletta.