Storytelin äänikirjapalkintofinalistit on valittu – voittaja valitaan huhtikuussa Helsingissä

Äänikirjapalvelu Storytelin järjestämän äänikirjapalkintokilpailun finalistit on valittu. Vuoden parhaaksi kaunokirjallisuuden äänikirjaksi on ehdolla viisi teosta: Lucinda Rileyn Kadonnut Sisar, Suvi Auvisen Kaltainen valmiste, Rosa Liksomin Väylä, Meri Valkaman Sinun, Margot ja Hanna Brotheruksen Ainoa kotini.

Tietokirjallisuuden ja elämäkertojen kategoriassa ovat puolestaan ehdolla Lotta-Sofia Saahkon Papan kanssa kahvilla, Emilia Salorannan ja Varpu Hintsasen Valo joka ei kadonnutkaan, Eeva Kolun Korkeintaan vähän väsynyt, Aino Huilajan ja Jerry Ylkäsen Pakumatkalla sekä Ismo ja Angelika Leikolan Suo, kuokka ja Hollywood.

Lisäksi palkinnot jaetaan dekkareiden sekä lasten- ja nuortenkirjallisuuden kategorioissa. Jokaisessa kategoriassa on ehdolla yhteensä viisi teosta.

Finalistit valittiin helmikuussa yleisöäänestyksellä, jossa annettiin yhteensä noin 20 000 ääntä. Äänestyksessä olivat mukana kaikki joulukuusta 2020 joulukuuhun 2021 Suomessa ilmestyneet äänikirjat.

Palkinnot yhteensä neljässä kategoriassa jaetaan huhtikuussa järjestettävässä gaalassa Helsingissä. Palkinnoista päättää kussakin kategoriassa oma palkintoraatinsa. Storytel Awards -äänikirjapalkinnot jaetaan Suomessa kolmatta kertaa.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut