Mikkelissä Lahdentie kokonaan poikki, liikenne ruuhkautuu pahoin - henkilöauto ja kuorma-auto nokkakolarissa, kaksi ihmistä vakavasti loukkaantunut

Liikenne on Lahdentiellä eli Viitostiellä kokonaan poikki Mikkelissä, kertoo Etelä-Savon pelastuslaitos. Onnettomuuspaikka on noin viisi kilometriä Mikkelistä etelään Lahden suuntaan, ja liikenne tulee ruuhkautumaan pahoin.

Onnettomuudessa on tapahtunut henkilöauton ja kuorma-auton keulakolari, kertoo päivystävä palomestari Eero Aho STT:lle. Ajoneuvoissa oli yhteensä kolme ihmistä, joista kaksi on vakavasti ja yksi lievästi loukkaantunut.

Kiertotie järjestetään kulkemaan Vanhan Otavantien kautta, ja pelastuslaitos on paikalla ohjaamassa liikennettä.

Kuorma-auto on kolarin jälkeen ajautunut Viitostielle poikittain. Pelastus- ja raivaustoiminta on käynnissä, ja sen arvioidaan kestävän useita tunteja.

Toinen kaista Viitostiellä saadaan avattua liikenteelle pelastuslaitoksen arvion mukaan puoli kuuteen mennessä.

Tarkempi onnettomuuspaikka on Pitkäjärven ja Tikkalan liittymän välillä. Paikalla on useita pelastuslaitoksen, ensihoidon ja poliisin yksiköitä. Tieto onnettomuudesta tuli kolmen aikaan iltapäivällä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut