THL: Suomessa on raportoitu noin 22 400 uutta koronatartuntaa

Suomessa on tänään raportoitu noin 22 400 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Luvussa on mukana viikonlopun aikana kertyneitä tartuntoja.

Kahden viime viikon aikana on raportoitu noin 60 200 uutta tartuntaa, mikä on noin 27 800 tartuntaa vähemmän kuin edellisten kahden viikon aikana.

Raportoitujen koronatartuntojen määrä ei kuvaa todellista tartuntamäärää, sillä kaikkia sairastuneita ei testata.

Sairaalahoidossa on 831 potilasta, joilla on todettu koronatartunta. Heistä 35 on tehohoidossa. Sairaalahoidossa olevien koronaa sairastavien kokonaismäärä on noussut perjantaista 64 potilaalla. Tehohoidossa olevien määrä on noussut kolmella.

----

Juttua korjattu klo 14.29: Korjattu sairaalahoidossa olevien koronaa sairastavien määrää. Aiemmin jutussa oli THL:n ilmoittamat virheelliset luvut, joiden mukaan sairaalahoidossa oli 845, joista teholla 51. THL on päivittänyt lukujaan, ja todellisuudessa sairaalahoidossa on 831 koronaa sairastavaa, joista teholla on 35.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut