Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppakeskuksen tulipalossa menetetyt palvelut avataan Saariselällä

Lapissa Inarin Saariselällä kauppakeskus Kuukkelin tulipalossa menetetyt palvelut avataan uudestaan torstaina. Korvaavat tilat sijaitsevat Inarin kunnan omistamassa entisessä kauppakeskus Siulassa.

Uusissa tiloissa toimintaansa jatkavat jossain muodossa kaikki palvelut, jotka toimivat palaneessa kauppakeskuksessa. Näitä ovat muun muassa K-market-ruokakauppa, posti, matkahuolto, apteekki sekä Kuukkelin majoituksen vuokrauspalvelut ja välinevuokraamo.

Niin ikään palaneessa kauppakeskuksessa toiminut Saariselän ainoa Alko avaa ovensa näillä näkymin huhtikuun 12. päivä, Inari-Saariselän markkinointijohtaja Hanna Kouri kertoo.

Hänen mukaansa Saariselän matkailijoille välttämättömät palvelut ovat toimineet siirtymäajan hyvin.

– Saimme rivakasti järjestettyä kimppataksikyydit Saariselältä Ivaloon, koska siellä oli lähimmät ruokakaupat. Kaupat myös aloittivat nopeasti kotiinkuljetukset Saariselän alueelle, Kouri sanoo.

– Lääkkeitä taas saatiin kuljetettua Saariselälle kirjastoauton mukana.

- - - - - -

Uutista on korjattu klo 16.17. Alko avataan huhtikuun 12. päivä, ei toukokuun 12. Uusissa tiloissa toimivat Kuukkelin majoituksen vuokrauspalvelut ja välinevuokraamo, ei Inari-Saariselkä Matkailun keskusvuokraamo.