Mitä juhlissa voi tarjota, kun allergioita on paljon perunasta leivinjauheeseen? Katso leivontavinkit

Kolmen allergisen lapsen äiti Kristiina Räihä kertoo, miten erikoisruokavalioita huomioidaan leivonnassa.

Mustikkasitruunakakun sisus sulaa suuhun. Veljekset Antto, 8, Aleksi, 7, ja Lauri, 4, lusikoivat kakkua suuhun hyvällä halulla. Myös suklaamansikkamoussekakku maistuu hyvältä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 3 kk 4 €/kk Tilaa 6 vk 3,50 €/vk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi