Jääkiekon MM-kisoissa myytävän oluen hinta sai kansanedustajan raivostumaan: "Ihmiset putsataan viimeisiä lantteja myöten"

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä tiedottaa olevansa raivoissaan jääkiekon MM-kisoissa myytävien oluttuoppien hinnoista.

– Ensin ihmiset ostavat kisoihin kalliit liput, matkustavat paikan päälle ja sen jälkeen heidät putsataan viimeisiä lantteja myöten törkeän korkealla kaljan hinnalla. Jääkiekko on Suomen kansallisurheilua ja keskioluen nauttiminen on monelle oleellinen osa lajin seuraamista. 9 euroa normaalista oluttuopista on aivan kohtuuton hinta, Kärnä pauhaa tiedotteella.

Lapin vaalipiiristä eduskuntaan ponnahtanut Kärnä osoittaa kritiikkinsä varsinkin Tamperetta kohtaan. Kansanedustajan usein kritisoima Helsinki sen sijaan saa jopa pienet kehut.

– Tampereelle matkustaneille jää jäljelle vain pääkipu, tyhjät taskut ja tunne ”ei enää koskaan tänne”. Tämä on vaarantava virhe. Oluen hinnat on saatava Tampereella välittömästi alas. Helsingistä sentään löytyy 4 euron tuoppeja kisaturisteille edelleen, plussat nyt kerrankin Helsingille.

Uutissuomalaisen havaintojen mukaan olutta saa Nokia-areenalla halvimmillaan 8,90 euron hintaan. Kyseessä on 0,4 litran Lapin Kulta Pure -hanaolut.

Areenan välittömässä läheisyydessä olevalla Fan Zonella myydään 0,33 litran Karjala-oluttölkkejä 9 euron hintaan, mutta niistä saa tyhjennyksen jälkeen 2 euroa takaisin panttipisteeltä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut