Asianajaja kertoi Amber Heardin aikovan "ehdottomasti" valittaa Johnny Deppin kunnianloukkaustuomiosta

Näyttelijä Amber Heardin asianajaja Elaine Bredehoft on kertonut yhdysvaltalaisen tv-kanava NBC:n Today-ohjelmassa, että Heard aikoo "ehdottomasti" valittaa kunnianloukkaustuomiosta.

Virginialainen valamiehistö päätti keskiviikkona, että Heard oli loukannut entisen aviomiehensä, näyttelijä Johnny Deppin kunniaa. Valamiehistö määräsi Heardin maksamaan Deppille 15 miljoonan dollarin korvaukset. Bredehoft sanoi NBC:llä, ettei Heardilla ole varaa maksaa korvauksia.

Valamiehistö määräsi samalla Deppin maksamaan Heardille tämän kunnian loukkaamisesta kaksi miljoonaa dollaria.

Bredehoft sanoi NBC:n haastattelussa, että oikeudenkäynnin saama huomio sosiaalisessa mediassa oli vinoutunutta ja vaikutti tuomioon. Bredehoftin mielestä oikeussali muuttui "eläintarhaksi".

Bredehoft uskoo, etteivät valamiehistön jäsenet voineet välttää sosiaalisessa mediassa käytyä keskustelua. Bredehoft kutsui sosiaalisessa mediassa käytyä keskustelua "hirveäksi".

Bredehoftin mielestä kuuden viikon oikeudenkäynnin aikana TikTokissa ja Twitterissä käyty keskustelu näytti ylivoimaisesti suosivan Deppiä.

– Se oli kuin Rooman Colosseum, siltä koko tapaus näytti. Vastustin kameroita oikeussalissa ja kerroin siitä tämän tapauksen herkkyyden vuoksi. Se teki tästä eläintarhan, Bredehoft sanoi.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut