Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Puolueiden kesäkokousmaraton jatkuu – koolla viisi puoluetta

Puolueet jatkavat tänään kesäkokouksiensa sarjaa. SDP:n ministeriryhmä, ryhmäjohto ja puoluehallitus pitävät kesäkokoustaan Lahdessa. Keskustan eduskuntaryhmä jatkaa kokoustaan Porissa ja vasemmistoliiton kesäkokous jatkuu Kotkassa.

Oppositiopuolueista kokoomuksen kesäkokous jatkuu Kotkan ja Kouvolan seuduilla. Kristillisdemokraattien eduskuntaryhmä kokoustaa puolestaan Turussa.

Kokouksissa käsitellään muun muassa ajankohtaista politiikkaa ja valtion ensi vuoden budjettia sekä tulevia eduskuntavaaleja. Oppositiossa pohditaan myös, miten hallitusta haastetaan.

Kokoustaminen oli kiivasta jo viime viikolla, kun puolueiden eri elimet käsittelivät ajankohtaisia teemoja. Esimerkiksi SDP:n eduskuntaryhmä kokoontui jo viime torstaina Kuopiossa, jolloin nousi esiin pääministeri Sanna Marinin bilekohu.

Vihreiden ministeriryhmä tapasi puolestaan lauantaina Mikkelissä, ja myös kokoomuksella ja vasemmistoliitolla oli viime viikolla kesäkokouksia eri kokoonpanoissa.