Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Useat kosmetiikkamerkit kuten Lancome, Yves Saint Laurent ja Giorgio Armani palaavat Venäjälle

Useat kosmetiikkamerkit palaavat yllättäen Venäjälle, kertovat venäläislehdet.

RBK:n ja Kommersantin mukaan kosmetiikka- ja hajuvesimerkit Lancome, Yves Saint Lauren, Giorgio Armani, Redken ja Kerastase ovat luvanneet toimittaa tuotteitaan Venäjälle.

Venäjä on käynnistänyt useille tavaroille ja tuotteille laajan "rinnakkaistuontiohjelman", jonka avulla maahan on saatu monia tuotteita.

Venäjä on sallinut, että kolmansien maiden kautta tuodaan maahan tavaroita ja tuotteita ilman niiden tuotemerkkien omistajien lupaa.

Edellä mainitut tuotemerkit ovat olleet rinnakkaistuontilistalla, mutta ne on nyt poistettu sieltä.

– Yritykset ovat halukkaita jatkamaan tuotteidensa toimittamista Venäjälle. Nämä tuotemerkit on lisätty poikkeuslistalle, joten niiden rinnakkaistuonti on jatkossa mahdotonta, Venäjän kauppa- ja teollisuusministeriö tiedotti venäläislehtien mukaan.

Venäjän kauppa- ja teollisuusministeriö sisällytti venäläislehtien mukaan kyseiset merkit rinnakkaistuontilistalle elokuussa.

Ne oli lisätty listalle, koska venäläiset kauppaketjut olivat valittaneet, etteivät pysty myymään kyseisiä tuotemerkkejä niin paljon kuin kysyntää olisi.

Oletettavasti Venäjä päässyt tuotemerkkien omistajien kanssa sopimukseen, koska niiden kulku mahdollistuu siirtymäajan jälkeen virallisia kanavia pitkin.