Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi: Porin epäillyn murhan tekijä saattaa olla kuollut

Poliisi ei ole tavoittanut Porin Pormestarinluodossa viikonloppuna tapahtuneen epäillyn henkirikoksen tekijää. Poliisi sai sunnuntaina iltapäivällä ilmoituksen yksityisasunnosta löytyneestä kuolleesta henkilöstä.

Asunnossa oli tapahtunut perheensisäinen väkivallanteko, jossa keski-ikäisen miehen epäillään surmanneen vaimonsa.

Poliisin mukaan on mahdollista, että epäilty mies on surman jälkeen hukuttautunut Kokemäenjokeen. Poliisi suorittaa tiistaina etsintöjä Porin Linnansillan alueella yhdessä pelastuslaitoksen ja Rajavartiolaitoksen kanssa.

Yleisöltä kaivataan silminnäkijähavaintoja harmaan porrasperäisen, BMW-merkkisen henkilöauton liikkeistä uudenvuodenyönä noin kello yhden ja kuuden välillä.

Henkilöautoon liittyvät havainnot ja tiedot voi toimittaa Lounais-Suomen poliisille sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655 tai soittamalla arkipäivinä (maanantaista perjantaihin) kello 8 ja 16 välisenä aikana Porin poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 449 290.

IS:n mukaan kyseinen auto on löytynyt Isosannan alueelta. IS kertoo myös, että epäilty on toiminut kaupungissa pizzeriayrittäjänä ja linja-auton kuljettajana.