Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ukrainalaislehti listasi Ukrainan voittoa edesauttavat henkilöt – listalla myös Sanna Marin

Ukrainalainen Kyiv Post - lehti on julkaissut listan henkilöistä, jotka lehden mukaan edesauttavat Ukrainan voittoa. Listalla on niin ukrainalaisia kuin kansainvälisiäkin vaikuttajia.

– Tavoitteemme on esitellä ne johtajat, jotka taistelevat Ukrainan tulevaisuuden puolesta useilla rintamilla: sotilaallisesta poliittiseen, kulttuurista avaruuteen, lehti kirjoittaa.

Kansainvälisten johtajien listalla on myös sinivalkoista väriä pääministeri Sanna Marinin muodossa. Marinin seuraksi listalle ovat nousseet muun muassa Yhdysvaltain presidentti Joe Biden, Iso-Britannian entinen ja nykyinen pääministeri Boris Johnson ja Rishi Sunak sekä Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoğan.

Viihdemaailman puolelta listalle ovat nousseet muun muassa näyttelijät Angelina Jolie ja Leonardo DiCaprio sekä rockyhtyeet Pink Floyd ja Scorpions.

Listalla on lisäksi ukrainalaisia poliitikoita, diplomaatteja ja sotilasjohtajia sekä kansainvälisiä tutkijoita ja journalisteja.