Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näin syntyy puurobaari kotikeittiöön – katso reseptit niin puuroille kuin lisukkeille

Puuron keittäminen on monelle osa arkiaamujen rutiinia. Arkisin puuron valmistuksessa nopeus on valttia: kiehautus kattilassa, pikahiutaleita ja vettä mikroon tai kuumaa vettä vedenkeittimestä suoraan annospussin hiutaleiden päälle.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi