Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Michelin-tähti ei noussut suomalaisravintolan henkilökunnalla päähän – "Hintoihin ei laiteta Michelin-lisää"

Kirjoitus on julkaistu ensimmäisen kerran Aromissa 9/22.

Ravintola Kaskis ilmestyi Turun keskustaan Kaskenmäelle elementtikerrostalon kivijalkaan vuonna 2014. Päälle päin ei vieläkään arvaa, että talossa tarjotaan Turun tasokkainta ruokaa. Kaskiksen perustajat, Erik Mansikka ja Simo Raisio, ovat päivästä yksi alkaen kipparoineet Kaskiksen keittiötä intohimosta kokkaamiseen. Kaksikon mukaan keittämistä ole koskaan tehty muita varten.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi