Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Sanna Marin osallistuu tänään Davosin talousfoorumiin Sveitsissä – osallistuu keskusteluun Eurooppa-neuvoston puheenjohtajan kanssa

Pääministeri Sanna Marin (sd.) osallistuu tänään Davosin talousfoorumiin Sveitsissä. Marin on mukana Venäjän hyökkäyssotaa ja Euroopan tilannetta käsittelevässä paneelissa, johon osallistuu myös muun muassa Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Charles Michel. Lisäksi hän osallistuu keskusteluun CNN:n toimittajan Fareed Zakarian kanssa. Zakaria on haastatellut viime syksyllä ohjelmassaan presidentti Sauli Niinistöä.

Suomalaisministereistä mukana Davosissa ovat myös ulkoministeri Pekka Haavisto (vihr.), kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd.) sekä liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka (sd.).

Maailman talousfoorumin järjestämään jokavuotiseen tilaisuuteen osallistuu poliittisia johtajia, yritysjohtoa ja kansalaisyhteiskunnan vaikuttajia eri puolilta maailmaa.

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi esiintyy kokouksessa etäyhteydellä keskiviikkona. Talousfoorumi jatkuu perjantaihin asti.