Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Unohda 1990-luvun tahnamaiset mössöt – kasvisgratiini on nyt selkeä ja salonkikelpoinen herkku

Ruokatoimittaja Mari Moilanen ja ruokabloggari Nanna Rintala kertovat omat gratiinisuosikkinsa.

Kasvisgratiini on helppo ja nopea ruoka. Se maistuu pääateriana raikkaan vihersalaatin kera tai esimerkiksi riista- tai kalaruoan lisukkeena.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Uusimaan sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Uusimaa.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti ja digiliitteet
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi