Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HS: Olavi Uusivirta kommentoi viime kesän kohua hänestä ja Sanna Marinista – "Kyllä se oli sokki"

Laulaja sai juuri ennen keikkaa tiedon tanssivideon päätymisestä julkisuuteen.

Laulaja Olavi Uusivirta kommentoi Helsingin Sanomien haastattelussa viime elokuussa syntynyttä kohua, joka liittyy häneen ja pääministeri Sanna Mariniin.

Kohussa oli kysymys julkisuuteen vuodetusta videosta, jolla Uusivirta ja Marin tanssivat yhdessä eräässä helsinkiläisessä yökerhossa aamuyöllä. Kohuun liittyi myös samaan aikaan julkaistu, yksityisissä juhlissa pääministeristä kuvattu video, jossa epäiltiin puhuttavan huumeiden käytöstä.

Uusivirta kertoo Helsingin Sanomille, ettei hän pitänyt itsestään ja Marinista kuvatun videon päätymistä julkisuuteen aluksi lainkaan merkittävänä asiana. Laulaja oli saanut tiedon videon olemassaolosta ennen esiintymistään Espoon Tapiola-festivaaleilla. Kohun mittakaava paljastui esiintymisen jälkeen, kun selvisi, että Uusivirta oli saanut keikan aikana kymmenittäin yhteydenottoja toimittajilta.

– Kyllä se oli sokki, Uusivirta kommentoi HS:lle.

Uusivirta on edelleen ihmeissään kohun saamista mittasuhteista.

– Mehän tanssimme samalla lailla kuin olimme tanssineet illan mittaan muidenkin kanssa, laulaja sanoo HS:lle.

Uusivirta kommentoi tapahtunutta kohun aikana Instagram-päivityksessään kirjoittamalla: "Käsi sydämellä voin vain sanoa niin kuin asia on: olemme ystäviä, eikä välillämme ole tapahtunut mitään sopimatonta."

Tämän tarkemmin hän ei halua suhdettaan Mariniin kommentoida myöskään HS:n haastattelussa.