Susien määrä on kasvanut hieman – suurin osa susista elää maan länsiosassa
Susien määrä on kasvanut hieman viime vuodesta, kertoo Luonnonvarakeskus (Luke) keskiviikkona julkaistussa raportissaan.
Kirjautuneille
Tämä juttu on maksuton
Pääset lukemaan jutun kirjautumalla tai luomalla maksuttoman tunnuksen.