Näköislehdessä tänään: "Tämä on ikiaikainen tapa kerätä ihmiselle kaikkein parasta ja ympäristölle kaikkein kepeintä ravintoa" – keittiömestari Sami Tallbergille villiruoka on elämäntehtävä

Ruoka: Keittiömestari Sami Tallbergin elämäntehtävä on tuoda suomalaista villiruokaa kaikkien saataville. Tallbergin uusimmassa villiyrttikeittokirjassa esitellään 111 syötävää villikasvia resepteineen.

– Joka vuosi opin, oivallan ja luon uutta. Samalla päivitän teoksia. Tämä ei ole mikään hetken trendi vaan ikiaikainen tapa kerätä ihmiselle kaikkein parasta ja ympäristölle kaikkein kepeintä ravintoa, Tallberg sanoo.

Asuminen: Noora Kuittisen perheen kodissa mietitään aina ensin, kuinka jokin hankittava asia voitaisiin rakentaa itse. Hän innostaakin miettimään omien tavaroiden potentiaalia ja sitä, mitä niistä voisi vielä tulla ennen kuin päättää heittää ne pois.

Hyvinvointi: Yhä useampi suomalainen epäilee itsellään raudanpuutetta – ja moni on oikeassa. Suurin osa ferritiiniarvojen mittaukseen hakeutuvista on nuoria naisia.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut